Korkeatasoiset maanrakennuspalvelut Joutsenosta koko Etelä-Karjalaan

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Meiltä saat sekä monipuoliset että korkeatasoiset maanrakennuspalvelut, kaivinkoneurakoinnit ja maansiirtotyöt Joutsenossa sekä koko muun Etelä-Karjalan alueella. Toiminta-alueemme kattaa esimerkiksi Lappeenrannan ja Imatran seudut. Työskentelemme sopimuksen mukaan myös muualla Suomessa. Palveluihimme kuuluvat kaikki maanrakennusalan työt, kuten talojen pohjarakentamisen, teiden pohjatyöt, teiden kunnossapitotyöt, piharakentamisen, salaojitukset sekä maansiirrot ja -kuljetukset. Talvella tarjoamme myös aurausta ja lumenkuljetusta.

Maanrakennus ja maansiirto, Koneurakointi Sami Mattinen Oy

Palveluihimme kuuluvat monipuolisesti erilaiset maanrakennusalan ja maansiirtoalan työt pienistä suuriin.

Kaivinkonepalvelut, Koneurakointi Sami Mattinen Oy

Tarjoamme kaivinkoneurakoinnit ja kaivuutyöt kaikille toimijoille yksityisistä yrityksiin ja julkiseen sektoriin.

Salaojitus, Koneurakointi Sami Mattinen Oy

Teemme salaojitukset uusiin kohteisiin ja hoidamme salaoja- ja sadevesijärjestelmien saneeraukset vanhoihin kohteisiin.

Aurauspalvelu, Koneurakointi Sami Mattinen Oy

Talvella hoidamme teiden ja pihojen auraukset ja lumen kuljetukset lumenkaatopaikalle − hiekoituksia myöskään unohtamatta.

Hoidamme kaikenlaiset urakat suurista pieniin

Teemme urakointia niin toisille yrityksille kuin julkisen sektorin toimijoille ja yksityisille kotitalouksille pääasiassa Joutsenossa ja Etelä-Karjalassa. Laaja-alaisen osaamisemme ja monipuolisen kalustomme avulla pystymme hoitamaan mitä erilaisimpia urakoita − suurista pieniin ja kaikkea siltä väliltä. Otamme hoitaaksemme joko koko urakan tai asiakkaan tarvitseman osan siitä. Osaamme toimia saumattomassa yhteistyössä muiden alan ammattilaisten kanssa. Katsotaan yhdessä, miten voimme olla avuksesi juuri sinun urakassasi!

Tutustu referensseihimme!

Yli 25 vuoden toiminnan aikana olemme ehtineet palvella useita yrityksiä, kuntia ja perheitä täällä Etelä-Karjalassa ja muualla Suomessa. Olemme saaneet hyvää palautetta palvelualttiudestamme, työmme jäljestä ja siitä, että pidämme sovitusta kiinni. 


Haluatko kuulla lisää jo tekemistämme urakoistamme tai pyytää listan referensseistämme? Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää.

Yhteystietoihin tästä