Maanrakennus ja maansiirto monipuolisesti Joutsenosta

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Tarjoamme monipuolisesti maanrakennusta ja maansiirtoa Joutsenosta käsin. Urakkamme vaihtelevat pienistä töistä suuriin kokonaisprojekteihin, jotka pitävät sisällään kaiken materiaaleista ja konetöistä aina kunnallistekniseen rakentamiseen ja asfaltointiin saakka. Toimitamme halutessasi myös murskeet, sepelit, hiekat, mullat sekä muut maa-ainekset työmaallesi. Palvelemme koko Etelä-Karjalassa ja sopimuksen mukaan myös muualla Suomessa.

Maanrakennustöitä laidasta laitaan

Meiltä saat maanrakennuksen työt melkeinpä tilanteeseen kuin tilanteeseen. Yrityksellämme on runsaasti kokemusta esimerkiksi rakennusten pohjatöistä, teiden ja siltojen rakentamisesta ja kunnostamisesta, pilaantuneen maa-alueen puhdistamisesta sekä viheralueiden, kuten pihojen ja puistojen, toteuttamisesta. Kerromme mielellämme lisää kattavasta maanrakennuspalveluiden valikoimastamme, josta löytyy sopiva palvelu mitä erilaisimpiin tarpeisiin.

Tutustu myös kaivinkoneurakointiin

Maansiirtoa ja maa-ainesten myyntiä

Maa- ja kalliomassojen laatu, määrä, hinta ja sijainti vaikuttavat merkittävästi projektin kustannuksiin. Näihin tekijöihin voidaan vaikuttaa massatalouden suunnittelulla. Huolehdimme kattavasti kaikista maansiirtotöistä. Paikallisten yhteistyökumppaneidemme avulla hoidamme sinulle myös tarvitsemasi maa-aineksen paikan päälle.


Tuomme työmaille ja pihoille muun muassa hiekkaa, kuoriketta, mursketta, multaa, soraa ja erilaisia kiviaineksia. Valitse käyttötarkoitus, jolloin esittelemme juuri sinun työmaallesi sopivimmat maa-ainekset. Viemme tarvittaessa myös ylijäämäaineksen pois työmaalta. Saat kaiken maanrakennuksessa tarvitsemasi halutessasi yhden ja saman katon alta.

Kysy lisätietoja

Työskentelemme korkealaatuisella kalustolla

Maanrakennuksessa ja maansiirrossa kalustolla on tärkeä rooli. Esimerkiksi maamassojen kuljetuksen organisoinnissa oikeiden konekokojen valinta ja sopiva kuorma-autojen määrä tuovat merkittäviä säästöjä. 


Toteutamme kaikki maanrakennus- ja maansiirtotyöt omalla ajanmukaisella kalustollamme, jota myös huollamme säännöllisesti. Osaava henkilökuntamme ja korkealaatuinen kalustomme takaavat, että urakkasi hoituu sujuvasti ja sovitussa aikataulussa.