Ammattitaidolla hoidettu aurauspalvelu Joutsenosta

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Yrityksemme tarjoaa ammattitaidolla hoidettua aurauspalvelua Joutsenossa ja laajemmin koko Etelä-Karjalassa. Hoidamme monipuolisesti kaiken, kuten kotitalouksien yksityistiet, mökkitiet, yritysten pihat ja julkisen sektorin isommatkin lumiurakat. Aurauksen lisäksi tarjoamme lumenkuljetuksia ja hiekoitusta nopeallakin aikataululla. Hoidamme kaiken joko jatkuvalla sopimuksella tai kertaluontoisesti tarpeidesi mukaan.

Monipuoliset auraustyöt urakkana tai tilauksesta

Tien aurauksella tarkoitetaan tien kunnossapitotyötä, jossa tielle satanut lumi siirretään ajotieltä pois haittaamasta autojen kulkemista. Teiden talvihoidossa liukkaudelle sekä lumen syvyydelle ja tasaisuudelle on asetettu laatuvaatimukset tien hoitoluokan mukaan. 


Koneurakoinnin ja maanrakennuksen lisäksi palveluihimme kuuluvat talvella auraustyöt. Hoidamme lumen auraukset Joutsenon seudulla ja laajemmin koko Etelä-Karjalassa sopimusaurauksina tai toiveidesi mukaan. Lumen läjitykset, siirrot ja kuljetukset hoituvat aurauksen yhteydessä tai erillisestä sopimuksesta.

Tutustu myös muihin palveluihimme

Lumenkuljetukset lumenkaatopaikoille Etelä-Karjalassa

Aurauspalveluihimme kuuluvat lumen kuljetukset lumenkaatopaikalle Joutsenossa ja Etelä-Karjalassa. Hoidamme kuljetukset sopimuksen mukaan joko osana aurausta tai erillisenä palveluna tarkoitukseen hyvin sopivan kalustomme avulla. 


Älä jää pulaan lumimassojen keskelle! Ota yhteyttä ja anna meidän huolehtia lumet niille sopivampaan paikkaan. Tunnemme alueen sopivat lumenkaatopaikat kuin omat taskumme. Pystymme palvelemaan sinua nopeallakin aikataululla, joten ota meihin rohkeasti yhteyttä.

Tästä yhteystietoihin

Hiekoitukset turvallisuutta edistämässä

Kiinteistönomistaja on velvollinen huolehtimaan siitä, että liikkuminen kiinteistön alueella on turvallista sekä asukkaille että ulkopuolisille. Hiekoituksen avulla teet esimerkiksi kiinteistöön kuuluvasta tiestä tai piha-alueesta liukkailla talvikeleillä turvallisemman kulkea. 


Hoidamme hiekoitukset koko talven ajan tai kertaluonteisesti sopimuksen mukaan. Tuomme mukanamme hiekoitukseen sopivan kaluston ja tarvittavan hiekan. Räätälöimme kanssasi juuri sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun.