Salaojitusta Joutsenossa ja Etelä-Karjalassa

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Monipuolisiin palveluihimme kuuluvat myös rakennusten salaojitus ja vanhojen salaojajärjestelmien saneeraus Joutsenossa ja koko Etelä-Karjalan alueella. Tarvittaessa toimimme laajemmallakin alueella Suomessa. Palvelemme erilaisia asiakkaita yrityksistä aina yksityisiin kotitalouksiin.

Salaojitus on tärkeä osa rakentamista

Salaoja on maan alle kaivettu rei'itetty putki, jota käytetään lähinnä rakennettavien alueiden ja peltojen kuivaamiseen. Rakentamisessa salaojia käytetään maaperän sekä perustusten ja maarakenteiden kuivattamiseen. Rakennusten ympäri kulkee anturan vieressä salaoja, joka auttaa estämään sade- ja muiden vesien tulon kellaritiloihin sekä veden pääsyn anturan alle. Salaoja asennetaan maahan yleensä perustusten rakentamisen yhteydessä. Ota siis jo varhaisessa vaiheessa yhteys alan ammattilaiseen. Palvelemme sinua yli 25 vuoden mukanaan tuomalla ammattitaidolla.

Talvikautena saat meiltä myös aurauspalvelut

Salaojitukset meiltä avaimet käteen -periaatteella

Tarvitsitpa salaojitusta sitten pihalla tai pellolla, yrityksemme palvelee sinua avaimet käteen -periaatteella. Saat meiltä kaiken aina salaojasuunnittelusta kaivuutöihin ja alueen viimeistelyyn saakka − tarvittavia maa-aineksen kuljetuksia ja poisvientejä unohtamatta. Sinun ei tarvitse huolehtia itse projektistasi, kun me vastaamme koko toteutuksesta alusta loppuun. Anna meidän huolehtia salaojituksesi kuntoon, teemme sen vahvalla ammattitaidolla.

Onko salaojasi remontin tarpeessa?

Palveluihimme kuuluvat myös salaojien saneeraukset ja rikkoutuneiden salaojien korjaukset. Pohditko, olisiko kohteesi Joutsenossa tai Etelä-Karjalassa salaojituksen uusimisen tarpeessa? Anna meidän auttaa! 


Salaojaremontin tarve tulee esiin usein kuntotutkimusten yhteydessä, vaikka salaojan toimimattomuus ei ole ehtinyt aiheuttaa vielä vaurioita. Myös esimerkiksi talon perustusten maalin hilseily ja pinnoitteen irtoaminen saattavat olla merkki ylimääräisestä kosteudesta ja salaojaremontin tarpeesta. Tulemme tarvittaessa paikan päälle kartoittamaan tilanteen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää