Kaivinkoneurakointia Joutsenossa ja koko Etelä-Karjalassa

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Keskeinen osa toimintaamme on kaivinkoneurakointi, jota tarjoamme Joutsenosta käsin koko Etelä-Karjalan seudulle. Sopimuksen mukaan toimimme muuallakin Suomessa. Palvelemme niin yrityksiä, julkista sektoria kuin yksityisiä kotitalouksiakin kaikenlaisissa urakoissa pienistä suuriin.

Kaivinkoneurakointia kokemuksella ja varmoin ottein

Lähes kaikki rakennushankkeet talonrakennuksesta teiden rakennukseen vaativat jonkinlaista maanrakennustyötä tai kaivinkoneurakointia. Olemme maanrakennuksen ja kaivinkoneurakoinnin vankkoja ammattilaisia, ja meillä on kokemusta monenlaisista urakoista eri puolella Suomea. Anna meidän hoitaa kaivinkoneurakointisi: toteutamme sen pitkän kokemuksen mukanaan tuomalla varmuudella ja varmasti sovitussa aikataulussa pysyen. Otamme vastaan monipuolisesti kaikenlaiset urakat. 

Lue myös salaojituspalveluistamme

Nykyaikainen kalusto

Maanrakennuksessa, kaivinkoneurakoinnissa ja maansiirtotöissä meillä on käytössämme uusinta teknologiaa hyödyntävä, säännöllisesti huollettu kalusto, jonka avulla varmistamme työn laadun ja urakan pysymisen aikataulussa. Käytössämme on noin yhdeksän koneyksikköä mukaan lukien kuljetuskalustomme. Meidän kanssamme urakkasi ei jää kalustosta kiinni! 


Voit kysyä meiltä myös kalustoa vuokralle omaan urakkaasi: kalustostamme löydät avun erilaisiin tarpeisiin ja eripituisille ajanjaksoille. Meiltä saat tarvittaessa myös kaluston kuljetuksen kohteeseen. Kysy lisää, mikäli haluat lisätietoja kalustostamme tai sen vuokrauksesta! Vastaamme tiedusteluihin mielellämme.

Kokonaisvaltaista palvelua kaikissa tilanteissa

Huolehdimme kaivinkoneurakoiden yhteydessä kaikista tarvittavista maansiirto- ja -kuljetustöistä joustavasti tarpeidesi mukaan. Tuomme esimerkiksi sinulle tarvitsemasi maa-aineksen paikan päälle ja viemme myös ylijäämämaan pois. 


Kuljetamme kalustollamme työmaille, pihoille ja kesämökeille muun muassa hiekkaa, kuoriketta, mursketta, multaa, soraa ja erilaisia kiviaineksia. Saat siis kaiken maanrakennuksessa tarvitsemasi halutessasi yhden ja saman katon alta! Kysy siis meiltä rohkeasti apua projektiisi.

Tutustu yritykseemme